Craiova-Pitesti
BCM U Pitesti Program si rezultate SCM Universitatea Craiova

Victorie importanta pentru SCM U Craiova

SCM U Craiova a obținut în această seară un succes important pe teren propriu în fața echipei BCM U FC Argeș Pitești, scor final 94-79 (25-20,27-15,24-23,18-21), victorie ce menține formația craioveană în lupta pentru primele 6 locuri ce duc direct în Play-Off.

Partida a început bine pentru oaspeți care după 5 minute scurse aveau un avantaj de 8 puncte, scor 5-13 însă gazdele au revenit ușor și au terminat cu 5 puncte avantaj în primul sfert.

Sfertul 2 a fost unul și mai eficient pentru gazde care au transformat majoritatea șanselor iar după 20 de minute jucate, scorul arăta 52 la 35.

În sfertul 3 piteștenii au încercat să revină în joc însă fără succes iar înaintea ultimului sfert, elevii lui Hristu Șapera aveau de recuperat 18 puncte.

Chiar dacă au jucat mai bine în ultimul sfert, oaspeții nu au reușit decât să mai scadă din diferența de scor și s-a terminat 94-79 iar Craiova bifează a 8-a victorie din acest sezon.

LaMarcus Reed a debutat excelent pentru craioveni, americanul fiind cel mai eficient jucător cu 13 puncte, 8 recuperări plus 5 pase decisive. S-au mai remarcat Nemanja Aleksandrov cu 21 de puncte plus 9 recuperări și Goran Martinic cu 21 de puncte plus 9 pase decisive.

Din tabăra lui BCM U s-au remarcat Andriy Agafonov cu 22 de puncte plus 4 pase decisive, Titus Nicoară în double-double 14 puncte plus 11 recuperări și Porter Troupe cu 20 de puncte plus 5 pase decisive

În urma acestui rezultat, BCM U FC Argeș Pitești ajunge la 9 victorii plus 6 înfrângeri și va juca etapa viitoare la Sibiu iar SCM U Craiova se va deplasa la București pentru un meci contra Steaua CSM București.

Victorie importanta pentru SCM U Craiova
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 6 =