BCM U FC Arges Pitesti 2018
BC Timisoara BCM U Pitesti Program si rezultate

Victorie in deplasarea de la Timisoara pentru BCM U FC Arges Pitesti

BCM U FC Argeș Pitești a învins în această seară pe BC SCM Timișoara, scor final 74-81 (18-18,15-20,13-16,28-25) la capătul unui meci echilibrat însă o partidă în care piteștenii au condus în marea majoritate a timpului.

În primul sfert echipele au fost la egalitate 18 egal pentru ca până la pauza mare, argeșenii să termine cu un avantaj de 5 puncte, scor 33-38.

Sfertul 3 nu a adus nici o schimbare majoră în joc elevii lui Hristu Șapera menținându-se în avantaj până spre finalul partidei când bănățenii au egalat la 69.

Totuși, tot cei din Pitești au fost cei care au gestionat mai bine finalul și astfel BCM U FC Argeș Pitești învinge pentru a 2-a oară în acest sezon pe BC SCM Timișoara.

Andriy Agafonov a fost cel mai bun jucător, ucraineanul reușind 29 de puncte plus 4 pase decisive fiind urmat de Ako Kostoski cu 14 puncte plus 9 pase decisive.

Din tabăra elevilor lui Tudor Costescu s-au remarcat Octavian Calotă și Mladen Jeremic cu câte 17 puncte marcate fiecare.

În urma acestui rezultat, BCM U FC Argeș Pitești ajunge la 8 victorii plus 5 înfrângeri și va juca etapa viitoare contra CS Phoenix Galați, în vreme ce BC SCM Timișoara ajunge la 9 victorii plus 4 înfrângeri și va juca etapa viitoare la Sibiu.

 

 

Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 6 =