Pitesti-Iasi2017
BCM U Pitesti Politehnica Iasi

Victorie pentru BCM U FC Arges Pitesti contra CS Politehnica Iasi

Victorie muncită pentru BCM U FC Argeș Pitești contra CS Politehnica Iași, scor final 78-68 (23-17,19-15,16-19,20-17) într-un meci ce a contat pentru etapa cu numărul 7 din liga națională de baschet masculin.

Chiar dacă părea un meci relativ ușor din cauză că piteștenii veneau după 5 victorii consecutive iar adversarii după 6 înfrângeri consecutive, lucrurile au stat diferit în teren, ieșenii ajungând cu 5 minute înainte de final chiar la 4 puncte în spatele argeșenilor reducând un deficit de 14 puncte.

Andriy Agafonov a fost cel mai bun marcator al piteștenilor, ucraineanul reușind 22 de puncte plus 9 recuperări fiind urmat de Porter Troupe cu 19 puncte plus 5 pase decisive. S-au mai remarcat Titus Nicoară cu 11 puncte plus 8 recuperări și Matti Nuutinen cu 10 puncte plus 8 recuperări.

Din tabăra celor de la Poli Iași s-au remarcat Terrel Lipkins cu 15 puncte plus 5 recuperări și Michael Balogun cu 12 puncte plus 5 pase decisive.

În urma acestui rezultat, BCM U FC Argeș Pitești ajunge la un bilanț de 6 victorii și doar o înfrângere rămâne pe podium în timp ce Poli Iași ajunge la un bilanț de 7 înfrângeri din tot atâtea meciuri și ocupă ultima poziție a clasamentului.

Etapa viitoare, elevii antrenați de Hristu Șapera vor juca la Mureș iar Iași va joca contra BC Timba Timișoara.

 

Victorie pentru BCM U FC Arges Pitesti contra CS Politehnica Iasi
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 1 =