Play-Off, tur1, meci 3: BCM U Pitesti – Steaua CSM EximBank Bucuresti

-

Detalii

DataOraCompetitieSezonEtapa
19 aprilie 201719:15Play-Off2016-2017play off2017

Rezultate

Echipa1234T
FC Arges Pitesti2620151172
CSA Steaua Bucuresti2519242189

Locatie

Trivale Pitesti

Detalii

Victorie și calificare în semifinale pentru Steaua CSM EximBank București după ce elevii lui Jukka Toijala au trecut de formația BCM U Pitești, scor final 89 la 72.

Partida a fost una foarte disputată, piteștenii reușind un prim sfert bun grație tânărului Ghiță Balmuș care a reușit să suplinească lipsa conducătorului de joc Adi Tudor accidentat.

În sfertul 2 argeșenii au continuat același ritm ofensiv și Alexander Kotoski a închis prima jumătate cu o reușită de la distanță iar gazdele au intrat la pauză cu un avantaj de o posesie.

După pauză însă elevii lui Hristu Șapera nu au mai găsit drumul spre coș iar astfel steliștii au reușit să se distanțeze. Argeșenii au avut șansa să se apropie însă nu au reușit și au intrat în sfertul 4 cu un deficit de 7 puncte.

Fără căpitanul Sasha Mladenovic suspendat pentru acest meci și Tomislav Gabric având 4 greșeli personale BCM U Pitești nu a mai putut rezista în fața celor de la Steaua care a obținut a 3-a victorie din această serie de Play-Off.

Marius Runkauskas a fost cel mai bun marcator pentru Steaua cu 21 de puncte fiind urmat de Nikola Malasevic cu 16 puncte în vreme ce pentru BCM U Pitești s-au remarcat Vincent Hunter și Pavel Marinov, ambii cu câte 19 puncte adunate.

Steaua București va întâlni în semfinale câștigătoarea seriei dintre CSU Sibiu vs BC Mureș.

BCM U Pitești încheie astfel sezonul, un sezon în care au reușit calificarea în Top 6 și implicit calificarea în Play-Off după ce sezonul precedent ageșenii se luptau pentru evitarea retrogradării.

Print Friendly, PDF & Email