Finala Cupa Romaniei 2016-2017: U BT Cluj Napoca-BC Mures

-

Detalii

Data Ora Competitie Sezon Etapa
17 februarie 2017 19:00 Cupa Romaniei 2016-2017 Finala

Rezultate

Locatie

Transilvania Sibiu

Detalii

U BT Cluj Napoca a câștigat pentru a doua oară consecutiv Cupa României după o finală extrem de frumoasă contra celor de la BC Mureș.

Partida a început mai bine pentru clujeni care la pauză aveau un avantaj de 4 puncte , însă în sfertul 3 mureșenii au revenit și chiar au intrat în ultimul sfert cu un avantaj de două posesii.

Ultimul sfert a fost foarte disputat cu răsturnări de scor însă Aleksandar Rasic a reușit să marcheze coșul victoriei cu doar 5 secunde înainte de final. BC Mureș a avut ocazia în ultima secundă să câștige meciul însă Alin Borșa a ratat aruncarea de 3 puncte și astfel Mihai Silvășan obține primul trofeu în calitate de antrenor.

Aleksandar Rasic a fost desemnat MVP-ul finalei cu cele 21 de puncte marcate. Vlad Moldoveanu s-a remarcat cu 16 puncte plus 14 recuperări în timp ce pentru mureșeni s-a evidențiat  LaMarcus Reed cu 17 puncte,

U BT Cluj Napoca a trecut la acest turneu final de gazda evenimentului CSU Sibiu, apoi de Steaua CSM București în semifinală, în timp ce mureșenii au trecut de Phoenix Galați în sferturi și CSM U Oradea în semifinale.

 

Print Friendly, PDF & Email