Pitesti-Timisoara
BC Timisoara BCM U Pitesti Program si rezultate

BCM U FC Arges Pitesti castiga contra SCM Timisoara

BCM U FC Argeș a învins la debutul pe teren propriu în acest sezon pe SCM Timișoara, scor final 96-91 (16-25,22-21,31-23,27-22) într-un meci ce a contat pentru etapa nr.3 din cadrul grupei valorice A a ligii naționale de baschet masculin.

Partida a început mai bine pentru oaspeți care au condus jocul în primele 20 de minute reușind un avantaj maxim de 15 puncte grație aportului adus de sârbul Vladan Vukosavljevic care a strâns 20 de puncte în prima jumătate a meciului.

La pauză, scorul a arătat un avantaj de 8 puncte pentru oaspeți, piteștenii egalând pe tabelă abia la finele sfertului 3.

Sfertul 4 a continuat cap la cap, însă pe final reușitele lui Tudor Gheorghe au întors tabela în favoarea gazdelor care bifează astfel prima victorie din acest sezon.

Mladen Jeremic a fost cel mai bun jucător cu 26 de puncte plus 4 pase decisive fiind urmat de Ivan Siriscevic cu 20 de puncte plus 6 recuperări și Maksym Korniienko cu 13 puncte plus 6 recuperări.

De la Timișoara s-au remarcat Vladan Vukosavljevic cu 30 de puncte plus 11 recuperări și Tavi Calotă 17 puncte plus 9 recuperări.

În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Florin Nini ajunge la un bilanț de o victorie plus 2 înfrângeri și va juca etapa viitoare la Steaua București.

SCM Timișoara are 3 înfrângeri din 3 partide și va juca etapa viitoare la Sibiu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *