BCM Pitesti CSU Ploiesti martie 2015
BCM U Pitesti CSU Ploiesti Program si rezultate

BCM U Pitesti 80-88 CSU Ploiesti

Fără Dado Arnautovic pe bancă (plecat în Serbia cu probleme personale) CSU Ploiești a reușit să învingă în deplasare pe BCM U Pitești cu scorul final de 80-88 (17-31,20-26,23-10,20-21).

Partida a început foarte bine pentru ploieșteni care au profitat de apărarea slabă a piteștenilor și au punctat fără probleme, la capătul primul sfert aceștia având deja un avantaj de 14 puncte.

În sfertul 2 tot ploieștenii au fost cei care au condus jocul și la pauză aceștia au intrat cu un avantaj lejer de 20 de puncte.

După pauză jocul argeșenilor a funcționat cum trebuie și piteștenii au început încet dar sigur să reducă din handicap și înaintea ultimului sfert diferența ajungea la doar 7 puncte.

Tot piteștenii au continuat marșul și diferența a ajuns la 4 puncte după reușitele lui Ronald Ross însă aruncarea de 3 puncte a lui Cătălin Burlacu cu 2 minute înainte de final a năruit șansele gazdelor.

S-a terminat 80-88 și BCM U Pitești ajunge la un bilanț de 12 victorii și 9 înfrângeri în timp ce CSU Ploiești ajunge la 17 victorii și doar 5 înfrângeri și așteaptă un pas greșit al Stelei pentru a termina sezonul regulat pe prima poziție.

Ronald Ross a fost cel mai bun marcator cu 30 de puncte plus 7 recuperări plus 6 pase decisive, americanul devenind cel mai bun marcator din liga națională în timp ce pentru tabăra adversă Ivan Zigeranovic a strâns 20 de puncte plus 8 recuperări.

Etapa viitoare, Piteștiul se va deplasa la Oradea în timp ce Ploiești va primi vizata echipei BC Timișoara.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *