CSU Sibiu BCM U Pitesti
BCM U Pitesti CSU Atlassib Sibiu Program si rezultate

CSU Sibiu se impune in fata Pitestiului

CSU Sibiu s-a impus în partida de pe teren propriu în fața celor de la BCM U FC Argeș Pitești, scor final 104-86 (26-27,26-24,29-19,23-16 ) meci ce a contat pentru etapa cu numărul 2 din cadrul Grupei Roșii a ligii naționale de baschet masculin.

Prima repriză a fost una echilibrată, primul sfert piteștenii reușind să-l câștige la un punct după care în sfertul 2 sibienii s-au impus la 2 puncte și astfel la pauză gazdele aveau avantajul, scor 52 la 51.

Sfertul 3 a fost dominat de elevii lui Dan Fleșeriu care au reușit să se distanțeze iar cu doar 10 minute înainte de final CSU Sibiu avea 11 puncte avans.

Sfertul 4 nu a schimbat nimic în ecuația partidei, CSU Sibiu reușind să își mărească diferența și mai mult și astfel s-a terminat 104 la 86.

Kevin Hardy a fost cel mai bun jucător, americanul terminând cu 27 de puncte plus 6 recuperări fiind urmat de Justas Tamulis cu 28 de puncte plus 3 recuperări.

De la piteșteni s-au remarcat Mladen Jeremic cu 23 de puncte și Tony Bishop cu 17 puncte plus 5 recuperări.

În urma acestui rezultat, CSU Sibiu are un bilanț de 12 victorii și doar 4 înfrângeri și va juca etapa viitoare la Oradea în vreme ce formația antrenată de Florin Nini ajunge la un bilanț de 7 victorii și 9 înfrângeri și va juca meciul viitor la Mureș în Cupa României după care va urma partida din campionat de la Craiova.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *