Pitesti-Oradea
BCM U Pitesti CSM Oradea

Victorie pentru CSM CSU Oradea in fata Pitestiului

CSM CSU Oradea a obținut victoria în această seară împotriva echipei BCM U FC Argeș Pitești, scor final 81-73 (25-13,17-23,19-16,20-21) partidă ce a contat pentru etapa nr. 5 din cadrul grupei roșii a ligii naționale de baschet masculin.

A fost a 3-a victorie pentru orădeni împotriva argeșenilor din tot atâtea posibile, o partidă controlată de către aceștia , oaspeții aflându-se la conducere doar la începutul partidei după care bihorenii au fost cei care au dominat meciul.

Nikola Markovic a fost cel mai eficient jucător cu 16 puncte plus 6 recuperări fiind urmat de Kris Richard cu 18 puncte plus 4 pase decisive și Giordan Watson cu 12 puncte plus 8 pase decisive.

Din partea argeșenilor s-au remarcat Jahii Carson cu 23 de puncte plus 4 recuperări și Maksym Korniienko cu 10 puncte plus 9 recuperări.

Totodată, piteștenii nu s-au butut baza în acest meci pe 3 jucători din cauza accidentărilor: Radu Paliciuc, Mladen Jeremic și Ivan Siriscevic.

În urma acestui rezultat, elevii lui Cristi Achim ajung la un bilanț de 11 victorii plus 8 înfrângeri și vor juca etapa viitoare contra SCM U Craiova, un meci important pentru duelul locului 3 la finele sezonului regulat.

Formația antrenată de Florin Nini are 8 victorii plus 11 înfrângeri și va juca etapa viitoare la U BT Cluj Napoca.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *