BCM U Pitesti CSU Sibiu
BCM U Pitesti CSU Atlassib Sibiu Program si rezultate

BCM U Pitesti 75-74 CSU Atlassib Sibiu

BCM U Pitești a învins pe CSU Sibiu cu scorul final de 75-74 (15-16,21-20,18-13,21-25) la capătul unui meci extrem de echilibrat decis în ultimele secunde.

Ambele echipe au mers cap la cap, sibienii adjucându-și primul sfert în timp ce piteștenii l-au câștigat pe cel de-al doilea iar la pauză scorul arăta 36-36.

Sfertul 3 a fost unul mai bun al gazdelor care au reușit să se distanțeze la 2 posesii  însă pe final sibienii au revenit și chiar au trecut la conducere cu câteva zeci de secunde înaintea fluierului de final.

A urmat însă o intercepție a argeșenilor și Yuri Fraseniuk a adus avantajul din nou în favoarea echipei sale cu doar 6 secunde rămase.

Matija Ceskovic a comis pași la reluare și BCM U Pitești obține a 13-a victorie din acest sezon în timp ce sibienii suferă a 14-a înfrângere.

Ronald Ross a fost din nou cel mai bun jucător cu 20 de puncte plus 5 pase decisive urmat de Yuri Fraseniuk și Mirko Kovac, ambii cu câte 15 puncte și Stevan Milosevic cu 13 puncte plus 20 de recuperări (12 ofensive).

Pentru oaspeți, Cristopher Lee a fost cel mai bun cu 19 puncte plus 16 recuperări.

Pentru sibieni acest meci a fost unul fără miză, aceștia fiind matematic în afara locurilor de play-off în vreme ce piteștenii speră la o clasare cât mai bună.

Totuși există șansa ca cele două echipe să se reîntâlnească peste 2 săptămâni atunci când la Pitești va avea loc Final Four-ul Cupei României.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *