BCM-U-Pitesti-U-BT-Cluj-2014
BCM U Pitesti Program si rezultate U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

BCM U Pitesti 86-79 U BT Cluj Napoca

BCM U Pitești a reușit să învingă pe teren propriul formația U BT Cluj Napoca cu scorul final de 86-79 (21-28,17-21,21-20,27-10) gazdele reușind să întoarcă un avantaj de 17 puncte al oaspeților.

Partida a fost controlată încă de la început de oaspeți care au luat rapid avans față de gazde profitinând și de eliminare lui Radenko Pilcevic pe fondul cumului de greșeli antisportive.

Totuși spre finele sfertului 3, accidentarea lui Curtis Millage și conflictul dintre Mihai Silvășan și Darius Hargrove au făcut ca argeșenii să revină în joc iar în urma unui sfert 4 excelent, elevii lui Hristu Șapera au reușit să întoarcă avantajul de 17 puncte și să adune a 5-a victorie din acest sezon.

Ronald Ross a fost cel mai bun jucător al echipei BCM U Pitești, americanul reușind 27 de puncte, urmat de Marko Sutalo cu 20 de puncte.

Din tabăra clujeană, Darius Hargrove a adunat 18 puncte urmat de Curtis Millage cu 14 puncte.

Etapa viitoare, BCM U Pitești va primi vizita celor de la BC Timișoara în vreme ce U BT Cluj Napoca va primi vizita singurei echipe neînvinse în acest sezon: Steaua CSM București.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *