BCM U Pitesti CS Gaz Metan Medias Program si rezultate

CS Gaz Metan Medias 68-66 BCM U Pitesti

CS Gaz Metan Mediaș reușește surpriza etapei și învinge formația BCM U Pitești cu scorul final de 68-66 (20-6,14-18,18-26,16-16).

Partida a început foarte bine pentru medieșenii care au profitat de jocul extrem de slab al argeșenilor plus greșelile personale rapide făcute de Dalibor Djapa și au terminat primul sfert cu un avantaj de 14 puncte.

După primul sfert, argeșenii au început să dea semne de revenire și astfel la pauză s-a intrat cu un avantaj al gazdelor de 10 puncte.

După pauză tot piteștenii au mers mai bine în atac prfitând în special de ratările de la libere ale lui Marko Durkovic și spre finalul partidei argeșenii erau la conducere.

A urmat însă o aruncare de 3 puncte a lui Florin Popa și medieșenii au trecut la conducere cu doar 20 de secunde înainte de final.

Elevii lui Hristu Șapera au alergat spre egalare însă de data aceasta Durkovic a marcat liberele iar Mediașul învinge o echipă a Piteștiului ce pare cu mult sub nivelul echipei care în tur a terminat pe poziția a 3-a a clasamentului.

Aliaksandr Pustahvar și Marko Durkovic au fost principalii marcatori ai gazdelor cu câte 19 respectiv 18 puncte reușite în timp ce pentru oaspeți Mirko Kovac a strâns 19 puncte iar Ronald Ross 16 puncte.

Etapa viitoare, CS Gaz Metan Mediaș se va deplasa la Timișoara în timp ce piteștenii vor primi vizita celor de la SCM U Craiova.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *