CSM U Oradea-CSU Sibiu (2)
CSM Oradea CSU Atlassib Sibiu Program si rezultate

CSM U Oradea 84-83 CSU Sibiu

CSM U Oradea a trecut cu mari emoții de CSU Sibiu cu scorul final de 84-83 (21-21,19-9,26-20,18-33) la capătul unui meci câștigat de orădeni cu 3 secunde înainte de final prin aruncarea lui Salih Nuhanovic.

Partida a început echilibtrat pentru ca din sfertul 2 gazdele să preia conducerea și să conducă lejer până în ultimele 3 minute ale partidei.

În acele ultime 3 minute, CSU Sibiu a reușit coșuri importante combinate cu intercepții și s-a ajuns ca CSU Sibiu să conducă cu un punct când cronometrul arăta ultimele 7 secunde din meci.

Schema dictată de Cristi Achim elevilor săi a fost una cu succes, Salih Nuhanovic transformând după o pasă pe pătrundere a lui Dalien Dillon și astfel CSU U Oradea obține a 10-a victorie din acest sezon în timp ce CSU Sibiu înregistrează al 7-lea eșec din stagiunea curentă.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Radovan Markovic cu 21 de puncte pentru CSM U Oradea iar pentru sibieni Milos Bojovic a strâns 32 de puncte.

Matija Ceskovic a debutat excelent la CSU Sibiu, acesta reușind 26 de puncte plus 3 recuperări.

Etapa viitoare CSM U Oradea se va duela cu Steaua CSM București în timp ce CSU Sibiu primește vizita celor de la U BT Cluj Napoca.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *