BCM-U-FC-Arges-Pitesti-CSU-Sibiu-min
BC CSU Sibiu FC Arges Pitesti

CSU Sibiu invinge la Pitesti

CSU Sibiu a debutat cu dreptul în faza a 2-a din cadrul ligii naționale de baschet masculin, liderul clasamentului reușind să învingă în deplasare pe BCM U FC Argeș Pitești, scor final 81-98 (28-26,21-22,23-21,26-12).

Partida a fost una echilibrată în primele 3 sferturi, elevii lui Dan Fleșeriu reușind să se desprindă decisiv în ultimul act, sfert pe care aceștia l-au câștigat la 14 puncte diferență grație impreciziei de la distanță a formației argeșene.

Lawrence Kinnard și Chris Cooper au fost cei mai eficienți jucători ai oaspeților, americanii reușind să termine în double-double: 18 puncte plus 10 recuperări respectiv 13 puncte plus 13 recuperări. S-au mai remarcat Tyler Laser cu 17 puncte plus 5 pase decisive și Mirel Dragoste cu 17 puncte plus 1 recuperare.

Din partea elevilor antrenați de Hristu Șapera s-au Ako Kostoski cu 12 puncte, 5 pase decisive plus 4 recuperări și Nick Russell cu 10 puncte plus 5 recuperări.

În urma acestui rezultat, CSU Sibiu ajunge la un bilanț de 19 victorii și doar 4 înfrângeri și va primi etapa viitoare vizita celor de la Steaua București în timp ce BCM U FC Argeș Pitești ajunge la 13 victorii plus 10 înfrângeri și va juca etapa viitoare la Oradea.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *