Dinamo Timisoara 2023
SCM OHMA Mozzart Bet Timisoara

SCM Timișoara a învins pe Dinamo București cu 91-82 și a pus capăt seriei negative

În runda a 8-a a Ligii Naționale, SCM Timișoara a învins pe CS Dinamo București cu scorul de 91-82, în sala Constantin Jude din Timișoara.

Meciul a fost echilibrat în primele două sferturi, care s-au încheiat la egalitate respectiv diferenta de o posesie, 20-20 și 21-23. Însă, în al treilea sfert, Timișoara a rupt jocul, câștigând cu 35-14. Dinamo a încercat să revină în joc în ultimul sfert, dar Timișoara a reușit să-și păstreze avantajul și să câștige meciul.

Cel mai bun marcator al Timișoarei a fost Nikola Gajic, cu 22 de puncte și 6 recuperări. De la Dinamo s-a remarcat Andre Jones, cu 20 de puncte.

Analiza meciului

Timișoara a început meciul bine, dar Dinamo a reușit să egaleze scorul în primul sfert. În al doilea sfert, cele două echipe au continuat să se lupte, iar scorul s-a menținut la egalitate, dinamoviștii terminând prima repriză la o diferență de o posesie.

În al treilea sfert, Timișoara a început să se desprindă. Echipa bănățeană a jucat un baschet foarte agresiv, atât în defensivă, cât și în ofensivă, reușind să marcheze 35 de puncte în acest sfert, în timp ce Dinamo a marcat doar 14.

Dinamo a încercat să revină în joc în ultimul sfert, dar Timișoara a reușit să-și păstreze avantajul. Echipa bănățeană a câștigat meciul cu 91-82.

Consecințe

Victoria din acest meci a fost importantă pentru Timișoara, care a pus capăt seriei negative din campionat. Timișorenii au acum un bilanț de 3 victorii și 4 înfrângeri și se află pe locul 6 în clasament.

În schimb, Dinamo a suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat. Echipa bucureșteană are acum un bilanț de 3 victorii și 5 înfrângeri și se află pe locul 4 în clasament.