Craiova-Pitesti
BCM U Pitesti Liga nationala de baschet Program si rezultate SCM Universitatea Craiova

SCM U Craiova castiga in fata Pitestiului

SCM U Craiova a câștigat partida în fața celor de la BCM U FC Argeș Pitești, scor final 80-76 (22-16,25-17,10-24,23-19) după un meci în care oaspeții au întors un avans de 17 puncte al gazdelor.

Partida a început mai bine pentru gazde care după primul sfert aveau un avantaj de 6 puncte iar cu 3 minute înainte de finalul primei reprize, avantajul crescuse la 17 puncte.

După pauză, piteștenii au revenit în joc iar cu 10 minute înainte de final, scorul arăta 57-57. Cele două formații au mers cap la cap însă cei de la Craiova au gestionat mai bine finalul și astfel formația antrenată de Aleksandar Todorov a obținut al 11-lea succes din acest sezon.

Vladislav Koreniuk a fost cel mai bun jucător al partidei cu 19 puncte marcate plus 12 recuperări fiind urmat de Porter Troupe cu 16 puncte plus 3 recuperări.

Din tabăra piteșteană s-au remarcat Tony Bishop cu 17 puncte plus 11 recuperări și Ivan Siriscevic cu 18 puncte plus 3 recuperări.

De la gazde a lipsit americanul Jason Boone iar de la oaspeți nu au jucat Maksym Korniienko și Jonathan Person.

Etapa următoare, Craiova va juca la CSU Sibiu în timp ce formația antrenată de Florin Nini va juca contra CS SCM Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *