BC Timisoara Program si rezultate Steaua CSM EximBank Bucuresti

Steaua CSM Bucuresti 81-68 BC Timisoara

Steaua CSM București a învins în partida restantă a etapei cu numărul 14 pe formația BC Timișoara, scor final 81-68 (18-15,15-23,23-14,25-16).

Meciul a fost unul echilibrat în prima repriză, oaspeții fiind cei care au intrat la pauză cu un avantaj de 5 puncte.

De la cabine au ieșit mai hotărâți steliștii care au preluat conducerea și astfel și-au trecut în cont a 13-a victorie din acest sezon.

Fără Travis Watson, în continuare cu probleme medicale, militarii l-au avut pe Goran Ikonic ca principal marcator cu 20 de puncte urmat de Titus Nicoară în double-double cu 15 puncte plus 10 recuperări.

De menționat, evoluția bună a românului Ionuț Drăgușin, pivotul Stelei reușind 8 puncte plus 8 recuperări în 16 minute petrecute pe parchet.

Timișorenii fără Zlatko Jovanovic și Dalibor Persic i-au avut ca principali marcatori pe Kelvin Lewis cu 19 puncte și Radenko Pilcevic cu 17 puncte plus 10 pase decisive.

BC Timișoara ajunge în urma acestui rezultat la un bilanț de 9 victorii și 7 înfrângeri și egalează pe BCM U Pitești în clasament.

Etapa viitoare, bănățenii vor primi vizita celor de la CS Gaz Metan Mediaș iar Steaua va primi vizita celor de la CSM U Oradea.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *