CSM U Oradea campioana 2016
CSM Oradea Program si rezultate

CSM U Oradea este Campioana Romaniei

CSM U Oradea este noua campioană a României după ce a învins în meciul decisiv al finalei pe BC Mureș, scor final 79-73 obținând astfel primul titlu de campioană din istorie.

Pentru a ajunge la acestă performanță, orădenii au terminat prima fază a sezonului regulat pe prima poziție iar la finele fazei a 2-a au terminat pe locul secund având un bilanț total de 23 de victorii și 9 înfrângeri cu o medie de 81,7 puncte marcate/meci și 74,9 puncte primie/meci având cel mai bun atac și a 3-a apărare dintre cele 12 echipe participante în acest sezon.

În Play-Off au trecut în sferturi de CS Phoenix Galați, în semifinale au trecut de U BT Cluj Napoca pentru ca în finală să treacă cu scorul general de 3-2 de formația BC Mureș.

Lotul echipei campioane pe parcursul sezonului 2015-2016 a fost format din: Andrei Mandache, Cătălin Petrișor, Sean Barnette, Sebastian Ionescu, Rareș Pașca, Sergiu Pop, Uros Lucic, Silviu Lupusavei, Nemanja Barac, Bogdan Țibîrnă, Miha Zupan, Salih Nuhanovic, Bogdan Nicolescu, Martin Zeno, Radovan Markovic, Daniel Popescu și William Franklin.

Antrenorul principal a fost Cristian Achim ajutat de către cei doi secunzi: Călin Pop și Milan Mitrovic.

CSM U Oradea este Campioana Romaniei
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 4 =