BC Timisoara CS Gaz Metan Medias

BC Timisoara 87-81 CS Gaz Metan Medias

BC Timișoara a învins pe CS Gaz Metan Mediaș cu scorul de 87-81 (30-19,15-19,18-26,24-17) într-un meci destul de echilibrat.

Partida a început mai bine pentru oaspeți care au început cu un parțial de 7-0 însă gazdele și-au revenit rapid și după primul sfert avantajul timișorenilor era de 11 puncte.

Sfertul doi a fost unul echilibrat care s-a terminat totuși cu o aruncare reușită de la mare distanță a lui Gediminas Navisckas și astfel la pauză diferența era de 7 puncte în favoarea bănățenilor.

După pauză tot medieșenii au fost cei care au marcat mai mult și astfel în ultimul sfert s-a intrat cu avantaj de un punct în favoarea medieșenilor.

În ultimul sfert s-a mers cap la cap până în ultimele 2 minute când timișorenii au reușit să întoarcă partida în favoarea lor și astfel BC Timișoara egalează în clasament pe CSM U Oradea și BCM U Pitești.

Bogdan Popescu și Zlatko Jovanovic au fost cei mai buni marcatori ai gazdelor cu câte 29 respectiv 24 de puncte marcate în timp ce pentru elevii lui Ovidiu Teleabă, Aliaksandr Pustahvar a terminat în double-double cu 28 de puncte plus 11 recuperări.

Etapa viitoare, BC Timișoara se va deplasa la Craiova în timp ce CS Gaz Metan Mediaș va sta.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *