BCM U Pitesti BC Mures
BC Mures BCM U Pitesti Program si rezultate

BCM U Pitesti 82-89 BC Mures

BCM U Pitești a pierdut pe teren propriu ultima partidă a etapei cu numărul 16 în fața echipei BC Mureș, scor final 82-89(22-15,17-26,14-31,29-17).

Partida a început bine pentru gazde care au luat rapid avantaj însă în sfertul 2 oaspeții au profitat de erorile piteștenilor și au întors rapid scorul în favoarea lor.

Sfertul 2 s-a încheiat cu un coș din apropierea inelului a lui Ivan Ivanovic și mureșenii au intrat la pauză cu un avantaj minim.

După pauză piteștenii nu s-au regăsit iar aruncăriile de 3 puncte ale oaspețiilor au crescut și mai mult avantajul iar piteștenii se vedeau conduși la diferență de 24 de puncte.

Spre final însă mureșenii au mai pierdut din avantaj iar argelenii au tras până în ultima clipă sperând o revenire miraculoasă.

Nu a fost să fie însă partida s-a încheiat la o diferență de 7 puncte ,aceeași diferență cu care piteștenii au învins în tur și astfel în caz de egalitate la finele campionatului, cele două formații vor fi despărțite de criteriul diferența dintre numărul de puncte marcate și număr puncte primite în jocurile dintre cele două formații.

Marko Sutalo și Stevan Milosevic au fost cei mai buni marcatori cu câte 21 respectiv 19 puncte marcate.

Din tabăra mureșeană, Filip Adamovic  a strâns 23 de puncte.

Etapa viitoare, BCM U Pitești se va deplasa la CS Gaz Metan Mediaș în timp ce BC Mureș va primi vizita echipei BC Timișoara.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *