CSM Focsani
Liga nationala de baschet

CSU Sibiu obține o victorie importantă în deplasare, în fața CSM Focșani

CSU Sibiu a învins pe terenul lui CSM Focșani, scor 73-70, în ultimul meci al etapei a 9-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

În ceea ce privește performanțele individuale, Pavlin Ivanov a jucat un rol crucial în victoria echipei BC CSU Sibiu, contribuind cu 18 puncte. De asemenea, Rareș Uță a avut o prestație impresionantă, înregistrând 18 puncte și 9 recuperări, iar Mirel Dragoste a adăugat 12 puncte și 5 recuperări pentru formația oaspete.

Din perspectiva echipei adverse, Derryck Thornton Jr a fost un jucător de referință pentru CSM Focșani, obținând 18 puncte și 4 pase decisive. Sherwood Brown și Pavle Reljic au contribuit, de asemenea, la efortul echipei, înregistrând 11 puncte fiecare și adăugând 7 recuperări în cazul lui Brown.

Cu această victorie, BC CSU Sibiu își îmbunătățește poziția în clasament, având acum un bilanț de 5 victorii și 3 înfrângeri. Echipa se află pe locul 3 în clasamentul general. În contrast, CSM Focșani se află pe ultimul loc în conferința B, având un bilanț de 1 victorie și 7 înfrângeri.