andrija stipanovic cluj 2023
BC CSU Sibiu CSM Oradea SCM OHMA Mozzart Bet Timisoara Sfantu Gheorghe U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

O noua etapa pentru echipele Romaniei în Cupele Europene

Echipele de baschet din Romania se pregătesc pentru noi provocări pe scena cupelelor europene, atât la masculin, cât și la feminin. Într-un sezon plin de emoții și tensiune, cluburile românești se confruntă cu adversari de temut în competițiile din Euroliga feminina, EuroCup Women, și BKT EuroCup, Fiba EuropeCup și Alpe Adria Cup la masculin (CSO Voluntari va juca în ENBL la jumătatea lui decembrie).

La feminin:

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe vs. Fenerbahce Alagoz Holding Istanbul

Echipa feminină Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe se pregătește pentru un duel intens împotriva deținătoarei trofeului, Fenerbahce Alagoz Holding Istanbul. Echipa din Turcia are 5 victorii din 5 meciuri în timp ce echipa din Sfântu Gheorghe are 5 înfrângeri. Meciul este programat pentru 22 noiembrie iar întâlnirea poate fi urmărită în direct pe canalul de YouTube al Euroligii feminine, începând cu ora 18:00.

CSM Constanța vs. Kibirkstis

CSM Constanța intră în a șasea etapă a grupelor EuroCup Women cu determinare și dorința unei victorii. Echipa se confruntă cu Kibirkstis pe terenul acestora într-un meci ce va avea loc pe 22 noiembrie la ora 19:00 (Live pe canalul de YouTube al FIBA). Cu un potențial succes la peste 13 puncte, Constanța ar putea asigura locul 3 în grupa C, chiar dacă momentan au un bilanț de 4 înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate.

La masculin:

U-BT Cluj-Napoca vs. Gran Canaria

În etapa a opta a BKT EuroCup, U-BT Cluj-Napoca primește vizita echipei Gran Canaria într-un meci deosebit de important. Cele două formații ocupă primele două poziții în grupa B, iar confruntarea de pe 21 noiembrie de la ora 19:00 va fi transmisă în direct pe Prima Sport 2. Va fi un duel de înaltă clasă între spanioli (câștigătorii din sezonul precedent) și români mai ales ca există șanse mari ca duelul să se dispute în fața a 10 mii de spectatori pe BT Arena din Cluj Napoca.

CSU Sibiu vs. Anwil Wloclawek

CSU Sibiu încheie participarea europeană pe 22 noiembrie într-un meci împotriva echipei Anwil Wloclawek. Cu cinci înfrângeri în grupa B, Sibiu se confruntă cu o provocare dificilă. Partida, transmisă pe canalul de YouTube al FIBA la ora 20:00, reprezintă o șansă pentru Sibiu să încheie competiția cu o victorie în fața propriilor suporteri.

CSM CSU Oradea vs. Legia Varșovia

CSM Oradea se pregătește pentru un duel crucial împotriva echipei poloneze Legiei Varșovia (bilanț 5-0) în ultimul meci din prima fază a FIBA Europe Cup. Cu șanse la calificare în Top 16, Oradea are nevoie obligatorie de o victorie . Meciul, programat pe 22 noiembrie la ora 19:00, va fi transmis în direct pe Digi Sport 3.

SCM Winsed swiss mozzart bet Timișoara-Košarkarski klub Ilirija

SCM Timișoara se pregătește pentru ultimul meci de acasă în Alpe Adria Cup împotriva echipei slovene Košarkarski klub Ilirija. Cu patru meciuri jucate în competiție, Timișoara caută a cincea victorie și astfel consolidarea locului de lider al grupei. Meciul va avea loc pe 21 noiembrie la ora 19:00 în Sala Constantin Jude din Timișoara și poate fi urmărit pe TVR Timișoara cât și pe canalul de YouTube Alpe Adria Cup.