BC Mures Program si Rezultate cupa Steaua CSM EximBank Bucuresti

CUPA ROMANIEI, SFERTURI DE FINALA TUR: Steaua CSM Bucuresti 79-91 BC Mures

Steaua CSM București a pierdut partida tur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României în fața celor de la BC Mureș cu scorul final de 79-91 (28-17,18-23,9-31,24-20).

Partida a început foarte bine pentru gazde care au luat un avans de 11 puncte după doar un sfert, pentru ca diferența să crească la 14 puncte la jumătatea celui de-al doilea sfert, însă până șa pauză tabela arăta un avans de doar 6 puncte.

De la cabine au revenit mai inspirați mureșenii, care printr-o serie de reușite de la distanță au întors partida și au luat un avantaj de 16 puncte la finele sfertului 3.

Sfertul 4 a însemnat o cursă de urmărie a steliștilor care însă nu au reușit decât să mai reducă din handicap, militarii urmând să se deplaseze la Târgu Mureș cu un deficit de 12 puncte.

Croatul Pankracije Barac a fost cel mai bun marcator al echipei bucureștene cu 17 puncte în timp ce pentru BC Mureș, nou venitul Kyndall Dykes și-a arătat valoarea cu 25 de puncte și 8 pase decisive.

Meciul retur este programat pe 10 ianuarie începând cu ora 18.00 la Sala Sporturilor din Târgu Mureș și va fi transmis în direct de DigiSport.

Reamintim că cele două formații s-au mai întâlnit în prima fază a Cupei României și Steaua a fost echipa ce a mers mai departe, însă mureșenii au fost cei care au beneficiat de sistemul “lucky looser” și astfel cele două echipe s-au reîntâlnit în faza sferturilor de finală.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *