BCM U Pitesti Program si rezultate SCM Universitatea Craiova

SCM U Craiova 81-92 BCM U Pitesti

SCM U Craiova a cedat pe teren propriu în fața celor de la BCM U Pitești cu scorul final de 81-92 (22-27,22-28,22-13,15-24).

Partida a început foarte bine pentru gazde care au profitat de greșelile din apărarea craioveană și au marcat de la distanță suficient pentru un avans considerabil astfel că la pauză argeșenii conduceau cu 11 puncte.

După pauză oltenii au revenit mai hotărâți de la cabine și au reușit să întoarcă rezultatul însă în sfertul decisiv elevii lui Hritsu Șapera și-au revenit și grație întercepțiilor gruparea din Trivale și-a mărit ecartul la peste 10 puncte pentru ca în final să se impună la 11 puncte distanță.

Ronald Ross a fost principalul marcator pentru Pitești, americanul reușind 25 de puncte urmat de Stevan Milosevic cu 16 puncte.

De asemenea, fostul jucător al Craiovei, Iulian Orbeanu s-a remarcat în mod plăcut, tânărul sportiv reușind 9 puncte în doar 12 minute petrecute pe parchet.

Din tabăra Craiovei s-au remarcat  Zoran Krstanovic și Travis Bureau cu câte 26 respectiv 22 de puncte marcate fiecare.

În urma acestui rezultat, SCM U Craiova ajunge la un bilanț de 3 victorii și 2 înfrângeri iar BCM U Pitești împarte prima poziție a clasamentului cu CSU Ploiești, fiecare cu câte 4 victorii și o înfrângere.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *