U BT cluj Napoca 2023
CSM Corona Brasov

U-BT Cluj-Napoca se impune la Brașov și rămâne neînvinsă în Liga Națională

U-BT Cluj-Napoca a reușit să obțină o victorie importantă în deplasarea de la Brașov, în fața Coronei. Trupa condusă de Mihai Silvășan s-a impus cu scorul final de 87-73, după un meci dificil, în special în repriza secundă când Karel Guzman și Adam Mokoka au părăsit terenul datorită problemelor medicale.

Emanuel Cățe a fost cel mai eficient jucător pentru clujeni, cu 13 puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive fiind urmat de Patrick Richard care a strâns 13 puncte, plus 3 recuperări și 4 pase decisive. Bryce Jones, Adam Mokoka și Andrija Stipanovic s-au remarcat fiecare cu câte 10 puncte.

C.J Williams a fost cel mai bun marcator al celor de la Brașov cu 19 puncte, plus 4 recuperări și 4 pase decisive fiind urmat de Juwan Gray care s-a remarcat cu 13 puncte și 4 recuperări.

Cu această victorie, U-BT Cluj-Napoca rămâne neînvinsă în Liga Națională, după 9 etape. Corona Brașov este momentan pe locul 2 în clasament în grupa A, cu 5 victorii și 3 înfrângeri.

Etapa următoare, Corona Brașov va juca la Rapid București, în timp ce U-BT Cluj-Napoca are meci în EuroCup cu Gran Canaria pe 21 noiembrie de la ora 19.00.