BCM U Pitesti-SCM U Craiova 2017
BCM U Pitesti Program si rezultate SCM Universitatea Craiova

Victorie dupa prelungiri pentru BCM U FC Arges Pitesti

Victorie pentru BCM U FC Argeș Pitești în ultimul meci al etapei cu numărul 4 din cadrul ligii naționale de baschet masculin, elevii lui Hristu Șapera reușind să învingă la fel ca sezonul precedent după o repriză de prelungiri pe SCM U Craiova, scor final 122 la 112.

Partida a început mai bine pentru oaspeți care după 4 minute de joc aveau un avantaj 9 puncte pentru ca spre finalul primului sfert argeșenii să treacă la conducere după coșul plus libera marcată de Agafonov.

Sfertul 2 a fost unul dominat de gazde care au reușit să intre la pauză cu un avantaj de 9 puncte ,scor 51 la 42.

În partea secundă a partidei oltenii au fost cei care au ieșit mai motivați reducând rapid din handicap și reușind să intre în ultimul sfert cu un avantaj de o posesie.

Chiar dacă au început mai bine și sfertul 4 iar Piteștiul a avut 2 eliminați pe final, elevii lui Rami Hadar nu au reușit să își mențină avantajul și s-a terminat 97-97 iar meciul a intrat în prelungiri.

În prelungiri, băieții lui Hristu Șapera au marcat rapid 5 puncte după care a urmat o serie de aruncări libere din partea ambelor tabere pentru ca în ultimul minut Craiova să se apropie la doar o posesie de gazde.

Piteștenii au gestionat corect ultimele secunde și s-a terminat 122 la 112 după aruncarea de 3 puncte din ultima fază a lui Kostoki.

Pentru BCM U FC Argeș Pitești,Porter Troupe a terminat cu 27 de puncte plus 8 pase decisive, Aleksandar Kostoski a strâns 23 de puncte plus 9 recuperări iar Andriy Agafonov a totalizat 22 de puncte plus 9 recuperări.

Din tabăra craioveană s-au remarcat Goran Martinic cu 25 de puncte plus 7 recuperări, Nemanja Aleksandrov în double-double: 24 de puncte plus 11 recuperări și Jamar Samuels cu 20 de puncte plus 17 recuperări.

BCM U FC Argeș Pitești ajunge la un bilanț de 3 victorii și o înfrângere și va primi etapa viitoare vizita celor de la CSU Sibiu în vreme ce SCM U Craiova are 2 victorii plus 2 înfrângeri și va primi vizita celor de la Steaua CSM București.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *