Cluj-Pitesti
FC Arges Pitesti SCM OHMA Mozzart Bet Timisoara U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Victorie in prima etapa pentru U BT Cluj Napoca

U BT Cluj Napoca a învins în această seară la Sala Horia Demian pe formația BCM U FC Argeș Pitești după un meci controlat fără mari probleme de gazde.

Sferul întâi a început mai bine pentru oaspeți însă până la final clujenii au revenit și s-a terminat 19 egal după liberele transformate de Ousmane Barro.

Sfertul 2 a fost foarte bun pentru gazde care au reușit să se desprindă decisiv, iar la pauză scorul arăta 40 la 29.

Sfertul 3 a fost unul echilibrat, elevii lui Hristu Șapera apropiindu-se la doar 5 puncte, însă tot clujenii au terminat cu avantaj de 10 puncte.

Sfertul 4 a fost și mai bun pentru clujeni care au marcat 27 de puncte primind doar 10 și astfel scorul final a fost de 85 la 58.

Pentru U BT Cluj, Zeljko Sakic a fost cel mai bun bun marcator cu 21 de puncte plus 9 recuperări fiind urmat de Lasan  Kromah cu 14 puncte plus 5 recuperări. De la Pitești s-au remarcat Porter Troupe cu 19 puncte și Andryi Agafonov cu 12 puncte plus 6 recuperări.

Etapa viitoare, elevii lui Mihai Silvășan se vor deplasa pe terenul celor de la BC Timba Timișoara în timp ce BCM U FC Argeș Pitești va primi vizita formației BC SCM Timișoara.