BCM U Pitesti-Steaua Bucuresti (3)
CSA Steaua Bucuresti FC Arges Pitesti Program si rezultate

Victorie pentru BCM U FC Arges Pitesti in fata celor de la Steaua Bucuresti

BCM U FC Argeș Pitești a reușit să învingă pe Steaua CSM EximBank București, scor final 77-69, la finele unui meci destul de echilibrat însă gestionat foarte bine pe final de argeșeni.

A fost primul meci pentru Barni Szaszgaspar în calitate de antrenor principal la echipa din Trivale și primul meci din acest sezon în care piteștenii au evoluat cu toți jucătorii valizi.

Nick Russell a fost în mare formă, fundașul american fiind cel mai important jucător al gazdelor cu 22 de puncte, 2 recuperări plus 2 pase decisive fiind urmat de căpitanul Porter Troupe cu 11 puncte plus 4 pase decisive și Jonathan Person cu 8 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări.

Din tabăra militară s-au remarcat Randal Falker cu 17 puncte plus 10 recuperări și Brandon Taylor cu 12 puncte plus 9 pase decisive.

În urma acestui rezultat, BCM U FC Argeș Pitești ajunge la un bilanț de 15 victorii plus 16 înfrângeri și rămâne pe locul 6 și va juca ultima etapă a sezonului regulat la BC Timișoara.

Steaua CSM EximBank București pierde după 5 victorii consecutive și ajunge la un bilanț de 21 de victorii plus 10 înfrângeri iar în ultima etapă va juca contra CSM CSU Oradea.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *