CS Dinamo Bucuresti-BCM U Pitesti
BCM U Pitesti CS Dinamo Bucuresti

Victorie pentru BCM U FC Arges Pitesti la Dinamo

Victorie pentru BCM U FC Argeș Pitești în fața celor de la CS Dinamo București, scor final 58-89 (22-22,14-18,10-26,12-23) în ultimul meci al etapei cu numărul 6 din cadrul ligii naționale de baschet masculin, sezonul 2016-2017.

Partida a început curajos pentru gazde care după doar câteva minute aveau 10-2 în fața argeșenilor, avantaj ce a continuat până aproape de final când piteștenii au reușit să egaleze la 22.

După 4 minute din sfertul 2, oaspeții s-au instalat la conducere  pentru ca la jumătatea meciului să fie 36-40 în favoarea elevilor lui Hristu Șapera.

După pauză, dinamoviștii nu au mai putut ține pasul cu ofensiva argeșenilor și s-a intrat în ultimul sfert cu o diferență de 20 de puncte, diferență ce a crescut și până la final iar piteștenii obțin a 5-a victorie consecutivă în clasament și se mențin în fruntea clasamentului împreună cu campioana U BT Cluj Napoca.

Nick Russell a fost cel mai bun marcator cu 23 de puncte plus 8 recuperări urmat de Porter Troupe cu 15 puncte plus 9 pase decisive și Andryi Agafonov în double-double cu 16 puncte plus 10 recuperări.

De la echipa dinamovistă s-a remarcat Cristian Mainea cu 17 puncte  plus 2 recuperări.

Etapa viitoare, BCM U FC Argeș Pitești va primi vizita celor de la Politehnica Iași în timp ce Dinamo se va deplasa la Craiova.

 

Print Friendly, PDF & Email

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *