BCM U Pitesti-BC Timisoara
BC Timisoara BCM U Pitesti

Victorie pentru BCM U FC Arges Pitesti in fata Timisoarei

Victorie pentru BCM U FC Argeș Pitești în fața celor de la BC SCM Timișoara, meci ce a contat pentru etapa a 2-a din cadrul ligii naționale de baschet masculin.

Partida a fost una echilibrată în primul sfert când ambele formații au înscris puțin, 13-13 arătând tabela după primele 10 minute de joc.

Până la pauză argeșenii au reușit să pună 4 puncte în avantaj, avantaj ce a fost recuperat rapid de către elevii lui Tudor Costescu în debutul sfertului 3.

Sfertul 3 nu permis nici unei echipe să se distanțeze decisiv și astfel s-a intrat în decisiv cu piteștenii în avans după ce Troupe a marcat o aruncare de 3 puncte  plus o liberă după tehinicul primit de Mladen Jeremic.

Sfertul 4 a fost la îndemâna elevilor lui Hristu Șapera care au fructificat majoritatea ocazilor și eliminarea lui Jeremic pentru 2 faulturi antisportive iar jocul s-a terminat 78-64.

Nick Russell a fost cel mai bun marcator al argeșenilor cu 27 de puncte plus 9 recuperări fiind urmat de Porter Troupe și Andriy Agafonov cu câte 16 puncte marcate.

Din tabăra bănățeană s-au remarcat Adrian Diaz cu 16 puncte plus 5 recuperări fiind urmat de Milos Komatina și Octavian Calotă cu câte 12 respectiv 11 puncte totalizate.

În urma acestui rezultat BCM U FC Argeș Pitești obține prima victorie din campionat și va juca etapa viitoare la Galați în timp ce Timișoara are doar această înfrângere și va primi etapa viitoare vizita celor de la CSU Sibiu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *