Agafonov_Jeremic
BC Timisoara BCM U Pitesti Program si rezultate

BC SCM Timisoara se impune la Pitesti

BC SCM Timisoara a câștigat partida din această seară în deplasarea de la Pitești , scor final 79-84 (18-16,21-26,15-20,25-22) la finele unui meci extrem de echilibrat însă gestionat mai bine pe final de elevii lui Tudor Costescu.

Meciul a început perfect pentru formația pregătită de Hristu Șapera cu un run de 11-0 însă oaspeții au replicat rapid și s-a terminat 18-16 primul sfert.

Sfertul 2 a aparținut timișorenilor care spre finalul celor 20 de minute aveau un avantaj de 7 puncte, avantaj ce avea să scadă și s-a intrat la cabine cu Timișoara având o posesie avans.

Sfetul 3 a început slab pentru piteșteni care s-au văzut rapid conduși la 17 puncte însă spre finalul sfertului s-au apropiat la 8 puncte.

Piteștiul a reușit în sfertul 4 să se apropie chiar la 2 puncte însă reușitele de la distanță ale bănățenilor au asigurat victoria Timișoarei care obține primul succes în fața echipei din Trivale din acest sezon.

În urma acestui rezultat BC SCM Timișoara ajunge la un bilanț de 17 victorii plus 10 înfrângeri și va juca etapa viitoare la Oradea în vreme ce BCM U FC Argeș Pitești ajunge la 14 victorii plus 13 înfrângeri și va juca sâmbătă la Sibiu.

Print Friendly, PDF & Email

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *