BCM U Pitesti SCM U Craiova 2015
BCM U Pitesti Program si rezultate SCM Universitatea Craiova

BCM U Pitesti 76-75 SCM U Craiova

BCM U Pitești a învins cu mari emoții formația SCM U Craiova cu scorul final de 76-75 (23-17,22-16,23-26,8-16) într-un meci ce a contat pentru etapa a 18-a.

Meciul a început foarte bine pentru argeșeni care încet dar sigur și-au creat un avantaj și de 12 puncte față de adversari, astfel la pauză tabela arăta 45-33 în favoarea alb-violeților.

După pauză tot argeșenii au fost cei care au condus meciul însă spre finalul sfertului cumul mare de personale au forțat pe elevii lui Hristu Șapera să se apere mai puțin agresiv și astfel craiovenii au început să recupereze teren.

Sfertul 4 a fost unul tensionat, SCM U Craiova reușind să egaleze și chiar să conducă cu câteva secunde înainte de finalul partidei.

Fostul jucător al Craiovei, Nemanja Maric a reușit să marcheze două libere iar la următoarea fază oaspeții nu au reușit să marcheze și astfel BCM U Pitești obține a 10-a victorie din acest sezon în timp ce oltenii acumulează a 11-a înfrângere și sunt tot mai departe de Play-Off.

Stevan Milosevic a fost cel mai bun marcator de la gazde cu 20 de puncte plus 13 recuperări în timp ce Djordie Micic a strâns 20 de puncte pentru craioveni.

Pentru BCM  U Pitești urmează o perioadă cu 3 deplasări în timp ce pentru SCM U Craiova urmează duelul cu BC Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *