Pitesti Energia Rovinari
BCM U Pitesti CS Energia Rovinari Targu-Jiu Program si rezultate

CS Energia Targu Jiu 87-80 BCM U Pitesti

CS Energia Târgu Jiu a învins pe teren propriu formația BCM U Pitești, scor final 87-80 (14-17,30-17,15-24,28-22) într-un meci contând pentru etapa numărul 15.

Partida a fost una destul de echilibrată, oaspeții fiind cei care au început mai bine partida însă până la pauză scorul arăta un avantaj de 10 puncte pentru formația gazdă.

A urmat un sfert 3 mai bun făcut de piteșteni și astfel cu un sfert înainte de final gorjenii aveau doar 1 punct avans și meciul era deschis oricărui rezultat.

S-a terminat însă cu victoria celor de la Târgu Jiu care obțin a 7-a victorie din acest sezon în timp ce piteștenii acumulează a 5-a înfrângere.

Cei mai buni jucători ai gazdelor au fost Giordan Watson cu 20 de puncte plus 11 pase decisive și Nemanja Milosevic respectiv Louis Darby cu câte 18 puncte fiecare.

Din tabăra vizitatorilor, Ronald Ross a strâns un impresionant număr de 30 de puncte fiind urmat de Stevan Milosevic cu 22 de puncte plus 15 recuperări.

Etapa viitoare, CS Energia Târgu Jiu  se va deplasa la BC Timișoara iar BCM U Pitești va primi vizita celor de la BC Mureș.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *