BC Timisoara
BC Timisoara CSU Atlassib Sibiu

Victorie importanta pentru BC Timisoara in fata Sibiului

Etapa cu numărul 3 s-a terminat cu partida dintre BC SCM Timișoara vs CSU Sibiu, meci câștigat de formația bănățeană cu scorul final de 92-78 (20-20, 23-18,20-19,29-21).

Partida a început echilibrat și după 10 minute ambele formații erau la egalitate scor 20-20 însă până la pauză timișorenii au reșit să obțină un avantaj de 5 puncte.

Sfertul 3 a fost tot la îndemâna timișorenilor care au dus scorul la 63 -57 înaintea ultimului sfert.

După 3 minute din sfertul 4 un incident pe banca Sibiului la un time-out dintre Deangelo Riley și Monyea Pratt a dus la descalificarea celor 2 americani iar după doar 1 minut Tyler Laser a fost eliminat pentru 5 greșeli personale.

Din acel punct, BC Timișoara s-a desprins decisiv și s-a terminat cu un avantaj de 14 puncte în favoarea elevilor lui Tudor Costescu.

Mladen Jeremic a fost cel mai bun jucător al gazdelor cu 23 de puncte plus 4 recuperări fiind urmat de Ionuț Drăgușin 15 puncte plus 9 recuperări.

De la CSU Sibiu s-au remarcat chiar cei doi eliminați , Riley cu 14 puncte plus 7 recuperări respectiv Pratt cu 13 puncte  plus 5 pase decisive.

În urma acestui rezultat, Timișoara ajunge la un bilanț de o victorie și o înfrângere iar CSU Sibiu ajunge la 2 victorii plus o înfrângere.

Etapa viitoare, bănățenii for juca la Dinamo în vreme ce sibienii vor primi vizita campioanei U BT Cluj Napoca.

Print Friendly, PDF & Email

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *